88η ΔΕΘ: Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας Σας Προσκαλεί σε Μια Μοναδική Εμπειρία Οδήγησης Ηλεκτρικής Formula 1

88η ΔΕΘ: Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας Σας Προσκαλεί σε Μια Μοναδική Εμπειρία Οδήγησης Ηλεκτρικής Formula 1
energia.gr
Πεμ, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:32

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας μετατρέπει τη Formula 1 σε ηλεκτρική και την βάζει να τρέξει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί 7-15 Σεπτεμβρίου 2024

Το Φυσικό Αέριο, με δυναμική παρουσία ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, σχεδίασε ειδικά για τη ΔΕΘ μια πραγματική διαδρομή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας την πόλη με «πράσινη» ενέργεια.

Μέσα από το πρωτότυπο αυτό παιχνίδι, στόχος της εταιρείας είναι να αναδείξει τη σύνδεσή της με την ηλεκτροκίνηση, στην προώθηση της οποίας διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Πράσινες λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας που ωφελούν τους πελάτες της και σέβονται το περιβάλλον, αποτελούν στρατηγική της επιλογή στο πλάνο βιώσιμής ανάπτυξής της.


Συνεπής στη δέσμευσή της για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών ενέργειας και παροχής ολοκληρωμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης στον καταναλωτή, η εταιρεία μεταφέρει τη βιωματική αυτή εμπειρία και στους χώρους της ΔΕΘ.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας που φιλοξενείται στον ιδιαίτερο χώρο προβολής 13 (δίπλα από το περίπτερο της τιμώμενης χώρας), με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού 96.8 Velvet.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία ενέργειας σε προσκαλεί στους πιο διασκεδαστικούς αγώνες ταχύτητας, για να γίνεις ένας από τους πρωταθλητές ενέργειες, διεκδικώντας εντυπωσιακά δώρα. Ο αγώνας ξεκινάει στην 88η ΔΕΘ!