Η Volton, παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των σημαντικών κοινωνικών δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής της υπευθυνότητας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει», έδωσε δυναμικό «παρών» σε δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου: το 18ο Ioannina Lake Run και το Greece Race for the Cure

Συγκεκριμένα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, η Volton υποστήριξε για μια ακόμα χρονιά, το αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός Ioannina Lake Run, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην λίμνη Παμβώτιδα, στα Ιωάννινα. Το event συγκέντρωσε δρομείς κάθε ηλικίας, προσφέροντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία, που συνδύασε τον αθλητισμό, με την όμορφη φύση της περιοχής.
 
Ως βασικός υποστηρικτής της διοργάνωσης, η Volton  «έδωσε» ενέργεια στον αγώνα, προσφέροντας δώρα σε περισσότερους από 4.000 δρομείς και επισκέπτες, προάγοντας το πνεύμα του συναγωνισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι». Μέσα από αυτή τη δράση, η Volton επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη σταθερή της δέσμευση στην υποστήριξη του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας.


 
Επιπλέον, στις 29 Σεπτεμβρίου η Volton ήταν βασικός χορηγός του Greece Race for the Cure - του ετήσιου θεσμού για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» - ο οποίος φέτος προσέλκυσε περισσότερες από 50.000 συμμετοχές.
 
Ο Voltonakos, η αγαπημένη μασκότ της Volton φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους,  χαρίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό σε όλους. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Volton, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με απίθανα δώρα και να πάρουν αναμνηστικά, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο, το κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς.
 
Η Volton παραμένει προσηλωμένη στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει» που έχει ως στόχο, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που εμπνέουν και ενώνουν την κοινωνία, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα καλύτερο αύριο.