Η ΖeniΘ Δίνει Ρυθμό και Κορυφαία Ενέργεια στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Η ΖeniΘ Δίνει Ρυθμό και Κορυφαία Ενέργεια  στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!
energia.gr
Πεμ, 17 Οκτωβρίου 2024 - 19:19

Με την υποστήριξη της ZeniΘ πραγματοποιείται και φέτος η μεγαλύτερη δρομική εκδήλωση της πόλης

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, δίνει τον παλμό σε μια βραδιά γεμάτη κορυφαία ενέργεια και αθλητικό πνεύμα, ως ονομαστικός χορηγός στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση του αθλητισμού και ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η ZeniΘ στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το κορυφαίο δρομικό γεγονός της πόλης, που φέτος ακολουθεί μια νέα, συναρπαστική διαδρομή στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στους δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Κορδελιού.

Στις 19 Οκτωβρίου, από νωρίς το απόγευμα, η γιορτινή ατμόσφαιρα θα κατακλύσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με περισσότερους από 11.000 δρομείς να συμμετέχουν στην ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση. Παράλληλα, στο χωριό των χορηγών, η ΖeniΘ σας περιμένει με διαδραστικά παιχνίδια και μοναδικές δραστηριότητες, ενώ οι τυμπανιστές της θα δώσουν τον ρυθμό, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη!

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο σημείο θα έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο συναρπαστικό διαγωνισμό Elevate Your Home, διεκδικώντας δωροεπιταγές από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού τους. Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί κερδίζουν δωροεπιταγές για να αναβαθμίσουν τον οικιακό τους εξοπλισμό με ολοκαίνουργιες λευκές συσκευές και συσκευές ψύξης/θέρμανσης. Ένας τυχερός θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 7.000€ και δύο ακόμη νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές 4.000€ ο καθένας.

Η συνεργασία της ΖeniΘ με τον ραδιοφωνικό σταθμό Velvet 96,8 θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το εορταστικό κλίμα της ημέρας, καθώς η ζωντανή μετάδοση από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων θα ντύσει μουσικά την προσπάθεια αθλητών και το υποστηρικτικό πνεύμα των θεατών. Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα ξέφρενο πάρτι μετά τον τερματισμό, σε συνεργασία με τη ΖeniΘ και τον Velvet 96,8, χαρίζοντας στιγμές κορυφαίας ενέργειας σε όλους!