Η βελτίωση των υποδομών του φυσικού αερίου της Ουκρανίας απαιτεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την Επίτροπο για τις Εξωτερικές Σχέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπενίτα Φερέρο-Βάλντνερ. «Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε ότι χρειάζονται περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ» δήλωσε σήμερα η κ. Φερέρο-Βάλντνερ σε Συνέντευξη Τύπου, μετά από συζήτηση της τρόικα της ΕΕ με την Ουκρανία σε επίπεδο υπουργών στην Πράγα.
Η βελτίωση των υποδομών του φυσικού αερίου της Ουκρανίας απαιτεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την Επίτροπο για τις Εξωτερικές Σχέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπενίτα Φερέρο-Βάλντνερ.

«Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε ότι χρειάζονται περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ» δήλωσε σήμερα η κ. Φερέρο-Βάλντνερ σε Συνέντευξη Τύπου, μετά από συζήτηση της τρόικα της ΕΕ με την Ουκρανία σε επίπεδο υπουργών στην Πράγα.

Η επίτροπος Μπενίτα Φερέρο-Βάλντνερ τόνισε ότι η οικονομική κρίση θα μπορούσε να προκαλέσει την μερική επιφυλακτικότητα των θεσμικών οργάνων στη παροχή οικονομικής βοήθειας. «Όλοι θα βοηθήσουμε στην επιτυχία του στόχου μας γιατί η Ουκρανία πραγματικά το χρειάζεται», συμπλήρωσε η Ευρωπαία επίτροπος.

(www.kathimerini.gr, 05/02/2009)