Η νέα Οδηγία για τις ΑΠΕ, το 3ο Πακέτο της Εσωτερικής Αγοράς Ενέργειας, η δέσμευση της Ε.Ε. για την ανάπτυξη ενός «έξυπνου δικτύου» με απώτερο στόχο μία οικονομία μηδενικού άνθρακα και τα «Συστήματα Λευκών Πιστοποιητικών» με στόχο την επίτευξη της ενεργειακής αποτελεσματικότητας (White Certificate Systems) θα βρεθούν στο επίκεντρο του 1ου Συνεδρίου Ενεργειακής Νομοθεσίας και Εταιρειών Διανομής της Ε.Ε. (1st EU Energy Law & Distribution Companies Conference), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 25 Νοεμβρίου
Η νέα Οδηγία για τις ΑΠΕ, το 3ο Πακέτο της Εσωτερικής Αγοράς Ενέργειας, η δέσμευση της Ε.Ε. για την ανάπτυξη ενός «έξυπνου δικτύου» με απώτερο στόχο μία οικονομία μηδενικού άνθρακα και τα «Συστήματα Λευκών Πιστοποιητικών» με στόχο την επίτευξη της ενεργειακής αποτελεσματικότητας (White Certificate Systems) θα βρεθούν στο επίκεντρο του 1ου Συνεδρίου Ενεργειακής Νομοθεσίας και Εταιρειών Διανομής της Ε.Ε. (1st EU Energy Law & Distribution Companies Conference), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 25 Νοεμβρίου. 

Όλες οι παραπάνω νομοθετικές εξελίξεις αποτελούν σημαντικές προκλήσεις, αλλά και επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διανομής ενέργειας στην Ε.Ε. και θα απασχολήσουν  το Συνέδριο που διοργανώνει ο ειδικευμένος σε θέματα Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας εκδοτικός οίκος Claeys & Casteels σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Εταιρειών Διανομής Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρισμού GEODE.

Ανάμεσα στους ομιλητές συγκαταλέγονται κορυφαία στελέχη και ακαδημαϊκοί του χώρου της ενέργειας, όπως οι: Walter Boltz, Αντιπρόεδρος της  CEER, EmmanuelCabau, Επικεφαλής του  Energy Efficiency task Force της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Dörte Fouquet, Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ΑΠΕ, Anders Hedenstedt, Πρόεδρος της GEODE κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.claeys-casteels.com/distributors