Ο ΔΕΣΦΑ Α.Ε. Πρόκειται να Εγκαταστήσει την Τελευταία Έκδοση του Λογισμικού Διαχείρισης Αγωγών της Energy Solutions International

Ο ΔΕΣΦΑ Α.Ε. Πρόκειται να Εγκαταστήσει την Τελευταία Έκδοση του Λογισμικού Διαχείρισης Αγωγών της Energy Solutions International
Energia.gr
Πεμ, 3 Δεκεμβρίου 2009 - 15:35
H Energy Solutions International, Inc. (ESI), κορυφαίος προμηθευτής σε παγκόσμιο επίπεδο λύσεων λογισμικού για αγωγούς αερίου και πετρελαίου, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., για αναβάθμιση του υπάρχοντος λογισμικού προσωμοίωσης αγωγών, με την τελευταία έκδοση του PipelineManager®.
H Energy Solutions International, Inc. (ESI), κορυφαίος προμηθευτής σε παγκόσμιο επίπεδο λύσεων λογισμικού για αγωγούς αερίου και πετρελαίου, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., για αναβάθμιση του υπάρχοντος λογισμικού προσωμοίωσης αγωγών, με την τελευταία έκδοση του PipelineManager®. Το σύστημα του ΔΕΣΦA είναι το πρώτο δίκτυο αγωγών που συνδέει το φυσικό αέριο της Κασπίας και της Μέσης Ανατολής με την Ευρώπη και βοήθησε στην ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου.

Στο πλαίσιο της ευρύτατης αναβάθμισης του συστήματος, ο ΔΕΣΦΑ θα αναπτύξει το PipelineManager προκειμένου να αναπτύξει εφαρμογές παρακολούθησης και πρόληψης σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει το VisualPipeline® - PipelineManager’s, ένα πολύγλωσσο λογισμικό γραφικών τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα παρέχει στη DESFA μία πρωτοποριακή δυνατότητα ελέγχουν των υπαρχόντων, αλλά και των μελλοντικών εφαρμογών.

«Είμαστε σίγουρο ότι το PipelineManager της Energy Solutions International θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το σύστημα των αγωγών μας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Είμαστε ενθουασιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το VisualPipeline στους χειριστές, καθώς θα τους προσφέρει μία ξεκάθαρη εικόνα των τρεχουσών εργασιών, δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Πανούσος, Διευθυντής Διαχείρισης Ροής του ΔΕΣΦΑ. «Επιπλέον, αισθανόμαστε ότι έχουμε εξασφαλίσει το μέλλον, καθώς το PipelineManager μπορεί πολύ εύκολα να αναβαθμιστεί προκειμένου να ανταποκριθεί και στις μελλοντικές μας απαιτήσεις».   

Η ανάπτυξη του PipelineManager θα παράσχει του ΔΕΣΦΑ τη δυνατότητα να παρακολουθεί ολόκληρο το δίκτυο αγωγών της, να ελαχιστοποιήσει τις επενδυτικές απώλειες μέσω καλύτερης προστασίας από διαρροή και να βελτιώσει την ασφάλεια με ελέγχους σε διαφορετικά επίπεδα και τύπους χρηστών. Όλα αυτά συνδυάζονται και παρουσιάζονται μέσω του VisualPipeline. Επιπλέον, τα στοιχεία μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστούν με άλλες εφαρμογές των Windows.