Η Crude Carriers Corp. (NYSE: CRU), μια εταιρεία δεξαμενόπλοιων που επικεντρώνεται στη θαλάσσια μεταφορά φορτίων αργού πετρελαίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, μέλη της διοικητικής ομάδας και συνεργάτες χτύπησαν το καμπανάκι που σημαίνει την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Crude Carriers Corp. ( NYSE: CRU), μια εταιρεία δεξαμενόπλοιων που επικεντρώνεται στη θαλάσσια μεταφορά φορτίων αργού πετρελαίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, μέλη της διοικητικής ομάδας και συνεργάτες χτύπησαν το καμπανάκι που σημαίνει την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, για τον εορτασμό της αρχικής δημόσιας προσφοράς της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2010.

Σχετικά με την Crude Carriers Corp.

Η Crude Carriers Corp. ( NYSE: CRU) είναι μία νεοσύστατη εταιρεία με έδρα τους Νήσους Μάρσαλ ( Marshall Islands) που επικεντρώνεται στη θαλάσσια μεταφορά φορτίων αργού πετρελαίου. Οι κοινές μετοχές της εταιρείας συναλλάσσονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπό το σύμβολο " CRU".