Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων ενέταξε στο δίκτυο της η εταιρεία πετρελαιοειδών Revoil στα πλαίσια της αναπτυξιακής της στρατηγικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καματερό στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό την διεύθυνση Κωνσταντινίδης Παν. Και Σια ΟΕ.

Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων ενέταξε στο δίκτυο της η εταιρεία πετρελαιοειδών Revoil στα πλαίσια της αναπτυξιακής της στρατηγικής.Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καματερό στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό την διεύθυνση Κωνσταντινίδης Παν. Και Σια ΟΕ.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Αλίαρτος στο νομό Βοιωτίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Καρανάσου Δημήτριου.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Κέχρος στο νομό Ροδόπης και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Μπουσταντζή Αλή.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Αλμυρός στο νομό Μαγνησίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Γούλα Φωτεινής.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην Κατερίνη στο νομό Πιερίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Λυκούργου Ελένης.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στο Αλιβέρι στο νομό Εύβοιας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Γούναρη Δημήτριου.

Η Revoil, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοστικούς ελέγχους. Τονίζεται ότι οι ποσοτικοί έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα Revoil, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.