Το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛ.ΠΕ αποφάσισε την τροποποίηση του οργανογράμματος του ομίλου, καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δημιουργείται Γενική Εμπορική Διεύθυνση και επικεφαλής τίθεται ο κ. Απόστολος Ριζάκος που θα εποπτεύει τον Εφοδιασμό και Εμπορία Πετρελαιοειδών, την ΕΚΟ, την Ελληνικά Καύσιμα, τις Διεθνείς Δραστηριότητες, τον Εφοδιασμό και Εμπορία Πετροχημικών.

Το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛ.ΠΕ αποφάσισε την τροποποίηση του οργανογράμματος του ομίλου, καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δημιουργείται Γενική Εμπορική Διεύθυνση και επικεφαλής τίθεται ο κ. Απόστολος Ριζάκος, που θα εποπτεύει τον Εφοδιασμό και Εμπορία Πετρελαιοειδών, την ΕΚΟ, την Ελληνικά Καύσιμα, τις Διεθνείς Δραστηριότητες, τον Εφοδιασμό και Εμπορία Πετροχημικών.

Επιπλέον, συστήνεται Γενική Τεχνική Διεύθυνση, με επικεφαλής τον κ. Ν. Σκανδαλή που θα εποπτεύει την Διύλιση και την Παραγωγή Πετροχημικών, τα Μεγάλα Έργα Διυλιστηρίων, την Ανάπτυξη και Οργάνωση Διυλιστηρίων.

Τέλος, ο κ. Θ. Βάρδας, ως Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., θα εποπτεύει τις δραστηριότητες Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου του Ομίλου. Ο κ. Κ. Πανάς, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών, διατηρώντας το βαθμό του Διευθυντή Ι και θα έχει παράλληλη γραμμή αναφοράς στο Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. κ. Θ. Βάρδα.