Στην Σόφια της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί για 6η φορά το διεθνές επιχειρηματικό forum οικολογίας και πράσινης ανάπτυξης με τίτλο « SAVE Energy, SAVE Water, SAVE the Planet» και περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και διεθνές συνέδριο.

Στην Σόφια της Βουλγαρίας θα διεξαχθεί για 6η φορά το διεθνές επιχειρηματικό forum οικολογίας και πράσινης ανάπτυξης με τίτλο « SAVE Energy, SAVE Water, SAVE the Planet» και περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και διεθνές συνέδριο.

Η εκδήλωση οργανώνεται υπό την αιγίδα του Βουλγαρικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Υπηρεσίας Αποδοτικής Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων και Ενέργειας.

 

Όλες οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται, έχουν στόχο την ενημέρωση και την διασύνδεση οργανισμών, φορέων, ειδικών και επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα ακόλουθα αντικείμενα

-Διαχείριση ενέργειας, εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση κατανάλωσης, έξυπνα και ενεργειακά κτίρια τεχνολογίες και υλικά δόμησης εξοικονομήσεις ενέργειας

-Διαχείριση υδάτινων πόρων, ορθολογική χρήση νερού, καθαρισμός και φιλτράρισμα νερού, τεχνολογίες και εξοπλισμός.

-Διαχείριση απορριμμάτων, συλλογή, διαλογή, επεξεργασία και ανακύκλωση.

Πάνω από 250 συμμετέχοντες αναμένεται να παρακολουθήσουν το συνέδριο. Εμπειρογνώμονες, ειδικοί επιστήμονες, διευθυντικά στελέχη και σύμβουλοι φορέων, Υπουργείων και οργανισμών. Επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές από την Αυστρία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο θα τιμήσουν με τις γνώσεις και τις παρουσιάσεις τους το συνέδριο.

 

Τιμώμενη χώρα στην εκδήλωση είναι η Ολλανδία που θα συμμετάσχει και στην έκθεση με πληθώρα ειδικών επιχειρήσεων για την διαχείριση υδάτινων πόρων, υπηρεσίες και τεχνολογίες ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Πιστεύουμε ότι αυτή η εκδήλωση είναι κομβικής σημασίας για όλους όσους ενδιαφέρονται για την πράσινη ανάπτυξη, για την ανταλλαγή απόψεων και ανάπτυξη συνεργασιών. Είναι η εκδήλωση όπου νέες δράσεις σύμπραξης δημόσιων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων μπορούν να συζητηθούν και νέες επιχειρηματικές ιδέες να αναπτυχθούν.

 

Παρόντες –εκτός από τους ειδικούς του κλάδου – θα είναι εκπρόσωποι δήμων και κοινοτήτων, κρατικοί λειτουργοί στον τομέα του περιβάλλοντος, του νερού και των απορριμμάτων, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί και χρηματοδότες καινοτόμων περιβαλλοντικών projects, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες συμβούλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην έκθεση ή στο συνέδριο και για να συμπεριληφθείτε στην ελληνική αποστολή παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Global Greece στο: [email protected]