Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος σε έκρηξη που σημειώθηκε σε διυλιστήριο της Total στην ανατολική Αγγλία. Η φωτιά ξέσπασε την Τρίτη το μεσημέρι, σε μία από τις δύο μονάδες απόσταξης αργού πετρελαίου στο διυλιστήριο του Λίντσεϊ. Το αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να κλείσει η Total τις δύο μονάδες, γεγονός που συνιστά πλήγμα στην εταιρεία, αφού και οι δύο επεξεργάζονταν από 200.000 έως και 223.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος σε έκρηξη που σημειώθηκε σε διυλιστήριο της Total στην ανατολική Αγγλία. Η φωτιά ξέσπασε την Τρίτη το μεσημέρι, σε μία από τις δύο μονάδες απόσταξης αργού πετρελαίου στο διυλιστήριο του Λίντσεϊ.

Το αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να κλείσει η Total τις δύο μονάδες, γεγονός που συνιστά πλήγμα στην εταιρεία, αφού και οι δύο επεξεργάζονταν από 200.000 έως και 223.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα.

Σε ανακοίνωσή της η Total επιβεβαιώνει το θανατηφόρο δυστύχημα που εκδηλώθηκε εξαιτίας της φωτιάς και δηλώνει ότι παρόλο που οι δύο μονάδες απομονώθηκαν, οι υπόλοιπες συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

(από την εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΙΣΑ", 01/07/2010)