Η BP θα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που υπέχει από την πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού, έστω και αν αλλάξει διευθύνοντα σύμβουλο, προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκίμπς. «Ο διευθύνων σύμβουλος της BP (...) αν αποφασίσει να φύγει, είναι ένα πράγμα», δήλωσε ο Γκίμπς κατά την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου
Η BP θα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που υπέχει από την πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού, έστω και αν αλλάξει διευθύνοντα σύμβουλο, προειδοποίησε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκίμπς.

«Ο διευθύνων σύμβουλος της BP (...) αν αποφασίσει να φύγει, είναι ένα πράγμα», δήλωσε ο Γκίμπς κατά την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου. «Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η BP δεν μπορεί, δεν θα πρέπει, και δεν θα εγκαταλείψει τον Κόλπο χωρίς να ανταποκριθεί στην ευθύνη της να σφραγίσει τα φρέατα, να καθαρίσει τη ρύπανση που προκάλεσε και να αποζημιώσει τα θύματα», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Ο Γκιμπς αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει την έντονη φημολογία στον Τύπο περί επικείμενης αποχώρησης του Tόνι Χέιγουορντ από το τιμόνι του βρετανικού πετρελαϊκού ομίλου.