Η Verbund συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυο συνεργατών της ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία με την ΘΕΡΜΟΙΛ (Γενική Ενεργειακή Ελλάδος ΑΕ), που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών & παροχής υπηρεσιών κτιρίων για περισσότερο από 27 χρόνια.

Η Verbund συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυο συνεργατών της ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία με την ΘΕΡΜΟΙΛ (Γενική Ενεργειακή Ελλάδος ΑΕ), που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών & παροχής υπηρεσιών κτιρίων για περισσότερο από 27 χρόνια. Η δραστηριότητά της Θερμόιλ εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονη στο νομό Αττικής, όπου λειτουργούν ήδη έξι περιφερειακά γραφεία (Αχαρναί, Ομόνοια, Κορωπί, Πειραιάς, Χαλάνδρι, Μαρούσι), στο νομό Αχαΐας, στο νομό Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα επεκταθεί σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η Verbund, στόχος της στρατηγικής της είναι η ενημέρωση των τελικών χρηστών και στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σε αυτούς. «Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι σε θέση να παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση καθώς και τη σωστή καθοδήγηση στους πελάτες του για τη δραστηριότητα της Verbund, τα προγράμματα που προσφέρει, καθώς και για τον τρόπο μεταφοράς στο δίκτυο της», σημειώνει.