Στα υψηλότερα επίπεδα έξι μηνών ανήλθαν οι μετοχές της πετρελαϊκής ΒΡ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας The Daily Mail που αναφέρει ότι η ανταγωνιστική Royal Dutch Shell μελέτησε προσφορά εξαγοράς κατά την διάρκεια της κρίσης της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικό.
Στα υψηλότερα επίπεδα έξι μηνών ανήλθαν οι μετοχές της πετρελαϊκής ΒΡ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας The Daily Mail που αναφέρει ότι η ανταγωνιστική Royal Dutch Shell  μελέτησε προσφορά εξαγοράς κατά την διάρκεια της κρίσης της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικό.

Το άρθρο αναφέρει ότι ο βρετανο-ολλανδικός όμιλος μελέτησε καιροσκοπική προσφορά για την ΒΡ καθώς εκτυλισσόταν η καταστροφή της διαρροής πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικό, αλλά την αποθάρρυναν οι, ασαφείς ακόμη, ενδεχόμενες νομικές υποχρεώσεις  που θα προέκυπταν από την κρίση.

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές της εφημερίδας, η Shell θα μπορούσε και πάλι να κάνει προσφορά  για την ΒΡ αν προέκυπτε κι άλλος διεκδικητής, αλλά δύσκολα θα έκανε η ίδια την «πρώτη κίνηση.»