Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία,ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.
Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία,ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Πετριά Σκύδρας στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μαυροματίδη Γεώργιου.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Νεάπολη στο νομό Κοζάνης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ζαχόπουλου Νικόλαου.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Παπανικολή και Αριστοτέλους 98 στο Χαλάνδρι στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Αναστασόπουλος Β. και Σία ΕΕ (υποκ.).

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καμάρες Αιγίου στο νομό Αχαΐας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μπαβιόλη Γεώργιου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Κεφαλόβρυσο στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γρίβα Αλέξανδρου.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στο 2ο χλμ. Ναούσης – Σ. Σ. Νάουσας, στην περιοχή Νάουσας στο νομό Ημαθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Κωστοπουλού Χρυσούλας.

Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Φαλήρου 21 στην Αθήνα στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Τριανταφύλλου Ανδρέα.
Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Β. Ηπείρου 27 στην Πάτρα στο νομό Αχαΐας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Χρυσικού Γεώργιου

Το 9ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Αμπελιές Γιαννιτσών στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Τόσιου Χρήστου.

Η Revoil ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα Revoil, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.