Την απόφαση οριστικής αποχώρησης από την Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει η εταιρεία πετρελαιοειδών Mobil. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία πετρελαιοειδών αποχώρησε από την λιανική εμπορία καυσίμων τον Νοέμβριο του 1998, παραχωρώντας στην BP το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου των πρατηρίων της

Την απόφαση οριστικής αποχώρησης από την Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει η εταιρεία πετρελαιοειδών Mobil. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία πετρελαιοειδών αποχώρησε από την λιανική εμπορία καυσίμων τον Νοέμβριο του 1998, παραχωρώντας στην BP το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου των πρατηρίων της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία, η οποία απασχολεί σήμερα 20 με 25 υπαλλήλους στην χώρα μας, ανακοίνωσεπρόσφατα  στους εργαζομένους της ότι θα αποχωρήσει από την ελληνική αγορά, ενώ η παύση των δραστηριοτήτων της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, αν και η Mobil, μετά την αποχώρησή της από την λιανική αγορά καυσίμων, διατηρεί μόνο το τμήμα εμπορίας αεροπορικών καυσίμων, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην συγκεκριμένη αγορά. Σημειώνεται ότι η Mobil εφοδιάζει με καύσιμα αεροπλάνα εταιρειών στα αεροδρόμια της Κρήτης, της Θεσσαλονίκης και σε ορισμένα άλλα στην ελληνική περιφέρεια.