Η Konfindustria, η αλβανική Επιχειρηματική Ένωση, δηλώνει αντίθετη στα σχέδια των φορέων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος. Σύμφωνα με την Konfindustria, η αύξηση θα μείωνε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας των εγχώριων επιχειρήσεων, ενώ τονίζει ότι η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στην Αλβανία είναι ήδη κατά 15% ακριβότερη από το μέσο όρο των άλλων χωρών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η Konfindustria, η αλβανική Επιχειρηματική Ένωση, δηλώνει αντίθετη στα σχέδια των φορέων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος. Σύμφωνα με την Konfindustria, η αύξηση θα μείωνε το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας των εγχώριων επιχειρήσεων, ενώ τονίζει ότι η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στην Αλβανία είναι ήδη κατά 15% ακριβότερη από το μέσο όρο των άλλων χωρών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με το Balkans.com, η Ένωση δήλωσε ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας της Αλβανίας θα πρέπει να ζητήσει από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, αντί να εγκρίνει το αίτημά τους για αύξηση των τιμών.