Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό του 6ου SEEED την παρουσίαση του Σεργκέι Κόμλεφ, επικεφαλής της Gazprom Export για τα Συμβόλαια και την Τιμολόγηση. Ο κ. Κόμλεφ είναι υπεύθυνος για την δόμηση των συμβολαίων που συνάπτει η Gazprom με εταιρείες άλλων χωρών, καθώς και για τις τιμές που καθορίζονται σε αυτά.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό του 6ου SEEED την παρουσίαση του Σεργκέι Κόμλεφ, επικεφαλής της Gazprom Export για τα Συμβόλαια και την Τιμολόγηση. Ο κ. Κόμλεφ είναι υπεύθυνος για την δόμηση των συμβολαίων που συνάπτει η Gazprom με εταιρείες άλλων χωρών, καθώς και για τις τιμές που καθορίζονται σε αυτά.

Στο παρελθόν, ο κ. Κόμλεφ έχει εργαστεί σε αρκετές θέσεις στον ενεργειακό τομέα της Ρωσίας, τόσο στο φυσικό αέριο, όσο και στον ηλεκτρισμό και το πετρέλαιο. Πριν εργαστεί στην Gazprom, είχε διατελέσει διευθυντής της Pace Global Energy Services στη Μόσχα και προηγουμένως εργάστηκε ως αναλυτής για τον Economist Intelligence Unit και για την United Financial Group.

Ο κ. Κόμλεφ διαθέτει διδακτορικό τίτλο από το Ινστιτούτο Διεθνούς Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας.