Εγγράφεται στο Μητρώο Χρηστών του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) η ΤΕΡΝΑ, μετά από απόφαση της ΡΑΕ, σε συνέχεια της αδειοδότησης της εταιρείας για την προμήθεια φυσικού αερίου. Η ΤΕΡΝΑ δραστηριοποιείται στην ηλεκτροπαραγωγή με τις μονάδες ανοικτού και συνδυασμένου κύκλου της θυγατρικής της εταιρείας, ΗΡΩΝ, οι οποίες λειτουργούν με φυσικό αέριο. Με την επέκταση στην προμήθεια φυσικού αερίου, η ΤΕΡΝΑ μπορεί πλέον να καλύπτει μέρος των αναγκών των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής που διαθέτει

Εγγράφεται στο Μητρώο Χρηστών του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) η ΤΕΡΝΑ, μετά από απόφαση της ΡΑΕ, σε συνέχεια της αδειοδότησης της εταιρείας για την προμήθεια φυσικού αερίου.

Η ΤΕΡΝΑ δραστηριοποιείται στην ηλεκτροπαραγωγή με τις μονάδες ανοικτού και συνδυασμένου κύκλου της θυγατρικής της εταιρείας, ΗΡΩΝ, οι οποίες λειτουργούν με φυσικό αέριο. Με την επέκταση στην προμήθεια φυσικού αερίου, η ΤΕΡΝΑ μπορεί πλέον να καλύπτει μέρος των αναγκών των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής που διαθέτει.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, όπως σημειώνει σημερινό δημοσίευμα του euro2day, η ΤΕΡΝΑ είναι σε θέση να ασκήσει ολοκληρωμένη δραστηριότητα εμπορίας προς επιλέγοντες πελάτες, ενώ με την εγγραφή της στο Μητρώο Χρηστών του ΕΣΦΑ οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις ανέρχονται συνολικά σε 21.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εγγραφής στο Μητρώο Χρηστών του ΕΣΦΑ, σύμφωνα με τη νομοθεσία έχουν οι προμηθευτές, οι επιλέγοντες πελάτες και κάθε πρόσωπο που παρέχει εγγυήσεις οικονομικής φερεγγυότητας και τεχνικής επάρκειας.