Ζωντανά μέσω διαδικτύου θα αναμεταδοθεί η αυριανή Συνέντευξη Τύπου της Gazprom, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Gazprom και Γενικός Διευθυντής της Gazprom Export, Alexei Miller, και ο Viktor Zubkov, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gazprom. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων στους συμμετέχοντες. Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, στις 10:00 π.μ (ώρα Αθήνας), μετά από τη Γενική Συνέλευση της Gazprom

Ζωντανά μέσω διαδικτύου θα αναμεταδοθεί η αυριανή Συνέντευξη Τύπου της Gazprom, στην οποία θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Gazprom και Γενικός Διευθυντής της Gazprom Export, Alexei Miller, και ο Viktor Zubkov, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gazprom. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων στους συμμετέχοντες.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, στις 10:00 π.μ (ώρα Αθήνας), μετά από τη Γενική Συνέλευση της Gazprom.

Η Συνέντευξη Τύπου θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο μέσω του συνδέσμουwww.gazpromvideo.ruστα Ρωσικά και τα Αγγλικά. Η ηχητική μετάδοση θα είναι επίσης εφικτή στα Ρωσικά και τα Αγγλικά μέσω των ακόλουθων τηλεφωνικών γραμμών: +7(495) 719-35-77and +7(495) 719-30-00.

Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων στους συμμετέχοντες της Συνέντευξης Τύπου μέσω του συνδέσμουwww.gazpromvideo.ru στα Ρωσικά και τα Αγγλικά.