Δεν σκέφτεται την επαναγορά ιδίων μετοχών η Gazprom, ώστε να υποστηρίξει την αγοραία τιμή τους, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Alexei Miller, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την γενική Συνέλευση της εταιρείας. Ας σημειωθεί ότι οι μετοχές της Gazprom χάσει 13% της αξίας τους από την αρχή του 2012, επίδοση χειρότερη από την πλειοψηφία
Δεν σκέφτεται την επαναγορά ιδίων μετοχών η Gazprom, ώστε να υποστηρίξει την αγοραία τιμή τους, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Alexei Miller, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Ας σημειωθεί ότι οι μετοχές της Gazprom χάσει 13% της αξίας τους από την αρχή του 2012, επίδοση χειρότερη από την πλειοψηφία.

Ο Miller πρόσθεσε ότι η διοίκηση της εταιρείας σκέφτεται να αυξήσει το μέρισμα κατά 25%, όπως είχε προτείνει ο Πρόεδρος Πούτιν για όλες τις κρατικά ελεγχόμενες εταιρείες στην Ρωσία.«Αν ληφθεί μία τέτοια απόφαση, εμείς θα συμμορφωθούμε», δήλωσε ο Miller κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Ίντερνετ και την τηλεόραση.