H μετοχή των Σωληνουργείων Κορίνθου έχει ξεπεράσει σε κεφαλαιοποίηση τη μητρική της Σιδενόρ και ουσιαστικά αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» μέσα στον όμιλο Βιοχάλκο. Τεχνικά η μετοχή μετά την διόρθωση Απριλίου ξαναβρέθηκε σε ανοδικό κανάλι ανεβάζοντας σημαντικά την κεφαλαιοποίησή της κοντά στα 400 εκατ. ευρώ

H μετοχή των Σωληνουργείων Κορίνθου έχει ξεπεράσει σε κεφαλαιοποίηση τη μητρική της Σιδενόρ και ουσιαστικά αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» μέσα στον όμιλο Βιοχάλκο.

Τεχνικά η μετοχή μετά την διόρθωση Απριλίου ξαναβρέθηκε σε ανοδικό κανάλι ανεβάζοντας σημαντικά την κεφαλαιοποίησή της κοντά στα 400 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης σχετικής δυναμικής (RSI) 14 συνεδριάσεων διαμορφώνεται στο 70 που είναι σχετικά υψηλός δείκτης ενώ ο μεσοσταθμικός αντίστοιχος δείκτης 3μηνών διαμορφώνεται στο 'δίκαιο' 47. Η βραχυπρόθεσμη στήριξη διαμορφώνεται στα επίπεδα των 2,31 ευρώ αλλά η ισχυρή στήριξη είναι κοντά στα 2 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, το χαμηλό 3μηνών κατεβαίνει στα 1,40 ευρώ. Βλέπουμε δηλαδή ότι υπάρχει ένα κενό που μπορεί να καλυφθεί σε μία διόρθωση.

Ισχυρή αντίσταση υπάρχει στα επίπεδα των 2,58 ευρώ που βρίσκονται και τα υψηλά 12 μηνών.

(από www.imerisia.gr, 20/05/2013)