Οι πιστωτές της κροατικής βιομηχανίας πετροχημικών Dioki απέρριψαν, σε χθεσινή ακρόαση, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και να οδηγείται σε πτώχευση. Οι πιστωτές που κατέχουν ποσοστό 52,88% του χρέους της Dioki ψήφισαν κατά του σχεδίου αναδιάρθρωσης, έναντι εκείνων που κατέχουν το 41,22% του χρέους, οι οποίοι το υπερψήφισαν
Οι πιστωτές της κροατικής βιομηχανίας πετροχημικών Dioki απέρριψαν, σε χθεσινή ακρόαση, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και να οδηγείται σε πτώχευση. 

Οι πιστωτές που κατέχουν ποσοστό 52,88% του χρέους της Dioki ψήφισαν κατά του σχεδίου αναδιάρθρωσης, έναντι εκείνων που κατέχουν το 41,22% του χρέους, οι οποίοι το υπερψήφισαν. 

Στην ακρόαση παρέστησαν πιστωτές, οι απαιτήσεις των οποίων από την εταιρεία ανέρχονται σε 905,4 εκατ. κούνα. 

Λίγο μετά τη 1 μ.μ., το Χρηματιστήριο του Ζάγκρεμπ ανέστειλε τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Dioki, ώστε το κοινό να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της ακρόασης. Λίγο πριν από την αναστολή της διαπραγμάτευσης, η τιμή της μετοχής κατέγραφε απώλειες της τάξης του 5,4%, κλείνοντας τελικά στα 24,52 κούνα ανά μετοχή, με τζίρο μεγαλύτερο των 452.000 κούνα.