Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει να ανασταλούν πολύ σύντομα, σε συνεννόηση και με την Ουάσιγκτον, όχι μόνο για να αποτραπούν οι αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά και για να δοθεί ένα μήνυμα ειρήνης στον κόσμο. Αυτό τόνισε, σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει να ανασταλούν πολύ σύντομα, σε συνεννόηση και με την Ουάσιγκτον, όχι μόνο για να αποτραπούν οι αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά και για να δοθεί ένα μήνυμα ειρήνης στον κόσμο. Αυτό τόνισε, σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ιταλός πρωθυπουργός υπογράμμισε την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις στην Ιταλία, ώστε να έχει την αξιοπιστία που απαιτείται για να φέρει την αλλαγή στην Ευρώπη.

Όπως είπε, οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνησή του, με τον ίδιο να έχει αποφασίσει να «επενδύσει σε μία ριζοσπαστική επανάσταση».

Κατά την άποψη του Ρέντσι, η Ευρώπη έχει μπλοκάρει. «Χρειαζόμαστε όραμα στην Ευρώπη, με επενδύσεις στην ανάπτυξη και όχι μόνο λιτότητα», είπε.