Η ρωσική αστυνομία ερευνά απειλή για βομβιστική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Gazprom στην Μόσχα. Την είδηση μετέδωσε την περασμένη Παρασκευή το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, ωστόσο ο ρωσικός κρατικός κολοσσός φυσικού αερίου διαψεύδει την πληροφορία περί εκκένωσης του κτηρίου

Η ρωσική αστυνομία ερευνά απειλή για βομβιστική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Gazprom στην Μόσχα. Την είδηση μετέδωσε την περασμένη Παρασκευή το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, ωστόσο ο ρωσικός κρατικός κολοσσός φυσικού αερίου διαψεύδει την πληροφορία περί εκκένωσης του κτηρίου.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το TASS, ανώνυμος αξιωματικός της αστυνομίας είχε δηλώσει ότι το κτήριο των κεντρικών γραφείων της Gazprom στην οδό Ναμέτκινα στην ΝΔ πλευρά της ρωσικής πρωτεύουσας, είχε εκκενωθεί και ότι είχαν επιστραρευτεί ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για τυχόν εκρηκτικά στο «αρχηγείο» της εταιρείας. Είχε προηγηθεί ανώνυμη τηλεφωνική απειλή για έκρηξη βόμβας .

Ωστόσο, η Gazprom αρνήθηκε ότι πραγματοποιήθηκε εκκένωση του κτηρίου. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο TASS την περασμένη Παρασκευή ότι όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας συνέχιζαν να δουλεύουν στα γραφεία τους.