Παρέμβαση Πρωθυπουργού για την Αποκατάσταση της Σύνδεσης στο Φυσικό Αέριο στο Άσυλο Ανιάτων

Παρέμβαση Πρωθυπουργού για την Αποκατάσταση της Σύνδεσης στο Φυσικό Αέριο στο Άσυλο Ανιάτων
energia.gr
Τρι, 28 Οκτωβρίου 2014 - 13:23
Την άμεση αποκατάσταση της σύνδεσης στο Φυσικό Αέριο στο άσυλο ανιάτων ζήτησε ο Πρωθυπουργός. Η παροχή φυσικού αερίου είχε διακοπεί, καθώς λόγω οικονομικών δυσκολιών το άσυλο ανιάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμέ
Την άμεση αποκατάσταση της σύνδεσης στο Φυσικό Αέριο στο άσυλο ανιάτων ζήτησε ο Πρωθυπουργός. Η παροχή φυσικού αερίου είχε διακοπεί, καθώς λόγω οικονομικών δυσκολιών το άσυλο ανιάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμές.

Αυτός ήταν ο λόγος που η ΕΠΑ Αττικής έκοψε την παροχή, γεγονός που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μόλις το πληροφορήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή να γίνει αμέσως επανασύνδεση και παράλληλα ζήτησε να βρεθεί ο υπεύθυνος της διακοπής και να αποδοθούν ευθύνες.

"Η διακοπή τροφοδοσίας του Ασύλου Ανιάτων και η παροχή αποκαταστάθηκε μετά από επικοινωνία με την εταιρεία και παρέμβαση της Πολιτείας", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΑ Αττικής. Για την επίλυση του ζητήματος παρενέβη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση επανασύνδεση.

«Η παροχή φυσικού αερίου στο 'Άσυλο Ανιάτων διακόπηκε σήμερα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και διήρκεσε λίγες μόνο ώρες. Η τροφοδοσία σύντομα αποκαταστάθηκε κατόπιν επικοινωνίας του Ιδρύματος με τη διοίκηση της εταιρείας και σχετικής παρέμβασης από την Πολιτεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΑ.