Καύσιμα «Ρουφούσε» από Ντεπόζιτα Υπηρεσιακών Οχημάτων Υπάλληλος της ΔΕΗ στη Κοζάνη

Καύσιμα «Ρουφούσε» από  Ντεπόζιτα Υπηρεσιακών Οχημάτων Υπάλληλος της ΔΕΗ στη Κοζάνη
energia.gr
Τετ, 3 Δεκεμβρίου 2014 - 17:08
Το πετρέλαιο κίνησης που από τα ντεπόζιτα των οχημάτων της Δ.Ε.Η. άδειαζε ένας 45χρονος που εργαζόταν ως εποχικός υπάλληλος στο ορυχείο της Επιχείρησης στην Καρδιά της Κοζάνης
Το πετρέλαιο κίνησης που από τα ντεπόζιτα των οχημάτων της Δ.Ε.Η. άδειαζε ένας 45χρονος που εργαζόταν ως εποχικός υπάλληλος στο ορυχείο της Επιχείρησης στην Καρδιά της Κοζάνης. Έγινε ωστόσο αντιληπτός από συναδέλφους του, οι οποίοι  είχαν υπηρεσία ως φύλακες στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
 
Οι υπάλληλοι που εργάζονται στην φύλαξη εντόπισαν τον δράστη να «ρουφάει» με λάστιχο τα καύσιμα από ένα όχημα και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Κοζάνης, οι οποίοι τον συνέλαβαν στο εργοτάξιο τη στιγμή που μετέφερε δύο πλαστικά μπιτόνια με περίπου 30 λίτρα πετρέλαιο, την κατοχή των οποίων δε μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ τα μπιτόνια και το λάστιχο κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης της κλοπής και το πετρέλαιο επιστράφηκε στην Δ.Ε.Η. Α.Ε.. Μετά τη σύλληψη του εποχικού, δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Πηγή: Protothema.gr