Υποτροφίες σε φοιτητές για σπουδές σχετικές με τους υδρογονάνθρακες παραχώρησε το Υπουργείο Ενέργειας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ο υπουργός, Γιώργος Λακκοτρύπης, συναντήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου με τους 23 φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει υποτροφίες από το υπουργείο για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, για σπουδές σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σχετικά με τους υδρογονάνθρακες
Υποτροφίες σε φοιτητές για σπουδές σχετικές με τους υδρογονάνθρακες παραχώρησε το Υπουργείο Ενέργειας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ειδικότερα, ο υπουργός, Γιώργος Λακκοτρύπης, συναντήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου με τους 23 φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει υποτροφίες από το υπουργείο για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, για σπουδές σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σχετικά με τους υδρογονάνθρακες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές που διανοίγονται για νέους στον τομέα των υδρογονανθράκων.

Ο κ. Λακκοτρύπης κάλεσε τους φοιτητές να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίδεται, να διαπρέψουν στις σπουδές τους και να αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται για να εργοδοτηθούν και να προσφέρουν στην Κύπρο.