Την πολυαναμενόμενη νέα υπηρεσία του Facebook At Work, η οποία απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών, με στόχο να διευκολύνει την μεταξύ τους επικοινωνία, αποκάλυψε το Facebook.
Την πολυαναμενόμενη νέα υπηρεσία του Facebook At Work, η οποία απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών, με στόχο να διευκολύνει την μεταξύ τους επικοινωνία, αποκάλυψε το Facebook. Το νέο υπο-δίκτυο, που έρχεται να ανταγωνιστεί ανάλογες υπηρεσίες και εταιρικά κοινωνικά δίκτυα όπως το LinkedIn και το Yammer της Microsoft, είναι πλέον ανοικτό για πειραματισμό από ορισμένες μη κατονομαζόμενες εταιρίες, που δήλωσαν ότι θέλουν να το δοκιμάσουν σε πιλοτική βάση.

Το «Facebook at Work» (Facebook στην Εργασία), που έχει την έδρα του στο Λονδίνο, σύμφωνα με το BBC και τους Financial Times, θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή με δική της ιστοσελίδα, που μπορεί να «κατεβάσει» κανείς από ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών (app store). Ο λογαριασμός ενός χρήστη στο Facebook at Work θα είναι τελείως ξεχωριστός από τον προσωπικό λογαριασμό του στο κυρίως Facebook και οι πληροφορίες που ανταλλάσσουν οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, θα είναι προσβάσιμες μόνο από αυτούς και όχι από τρίτους εκτός της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ