Ευρωπαϊκές Ειδήσεις

Αποπέμπεται η Βουλγαρία από το Σύστημα Δικαιωμάτων Εκπομπών του Κιότο

Αποπέμπεται η Βουλγαρία από το Σύστημα Δικαιωμάτων Εκπομπών του Κιότο

Η Βουλγαρία πρόκειται να αποπέμπει από το σύστημα εμπορίας δικαιωμάτων εκπομπών του Πρωτοκόλλου του Κιότο, λόγω της αδιαφάνειας και της έλλειψης αξιοπιστίας που παρατηρείται, ανακοίνωσε η υπουργός Περιβάλλοντος της χώρας την Πέμπτη. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα δυσμενής για την κυβέρνηση, η οποία σκόπευε να αποκομίσει 250 εκατ. ευρώ σε έσοδα φέτος μέσω του συστήματος.

Μας Έμεινε ο... Μουντζούρης

Μας Έμεινε ο... Μουντζούρης

Επιτέλους η Ευρώπη, έπειτα από απίστευτες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και παλινωδίες, κατάφερε να αντιδράσει στις κερδοσκοπικές επιθέσεις. Με την απόφαση της ΕΚΤ να αγοράζει τα ευρωπαϊκά ομόλογα οι αγορές ανακουφίστηκαν διότι ξαφνικά ο κίνδυνος χρεοκοπίας των χωρών-μελών καθίσταται μηδενικός. Γνωρίζουν τώρα ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να πουλήσουν τα ομόλογά τους και να υπάρχει αγοραστής: η ΕΚΤ. Φυσικά, αυτό αν πάρει εκτεταμένες διαστάσεις σημαίνει τύπωμα χρήματος, και μάλιστα μπόλικου. Και αυτό έπρεπε να κάνει η ΕΚΤ από την αρχή

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα: Τα Πρώτα Μοντέλα Κυκλοφορούν από Φέτος

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα: Τα Πρώτα Μοντέλα Κυκλοφορούν από Φέτος

Τα πρώτα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη με αρχή τους επόμενους 12 μήνες. Ακολουθεί λεπτομερής κατάλογος με τα μοντέλα της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ αρκετά οχήματα σχεδιάζουν και πολλές μικρότερες επιχειρήσεις.

Παρακμή και Πτώση Κρατών

Παρακμή και Πτώση Κρατών

Οι αυτοκρατορίες και τα κράτη δεν διαλύονται μέσα από έναν «ξαφνικό θάνατο». Η διάλυσή τους αποτελεί τη συνέπεια ή το τέλος μιας μακράς και εν πολλοίς αθέατης για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ διαδρομής παρακμιακής κατάστασης στην κοινωνία εν τω συνόλω της, που αποτυπώνεται στη διάβρωση και στην πτώση καμιά φορά του συστήματος αξιών και του πολιτιστικού ιστού που συνδέει παραδοσιακά τα μέρη του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο μιας ιστορικής διαδρομής, ενός συνόλου που λειτουργεί ως πνευματική κοινότητα αρχών, αξιών και ηθικών προτύπων

Turkish PM:Russia Nuclear Deal To Be Ratified By Parliaments-IHA

Turkish PM:Russia Nuclear Deal To Be Ratified By Parliaments-IHA

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan said Wednesday Russia and Turkey have signed a deal to build Turkey's first nuclear-power plant, a project estimated to cost up to $20 billion, and the deal with Russia will be ratified by the countries' parliaments, the Ihlas News Agency, or IHA, reports.