Αποφασισμένη να βρει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι του σκανδάλου με τους κινητήρες, που έχει κλονίσει τα θεμέλια της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, δηλώνει η διοίκηση της Volkswagen
Αποφασισμένη να βρει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι του σκανδάλου με τους κινητήρες, που έχει κλονίσει τα θεμέλια της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, δηλώνει η διοίκηση της Volkswagen.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας Hans Dieter Potsch, «ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, διανύουμε τη μεγαλύτερη δοκιμασία που έχει αντιμετωπίσει ποτέ αυτή η εταιρία», προσθέτοντας πως η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε διαδικασία εξακρίβωσης των υπευθύνων.

«Μπορείτε να είστε σίγουροι: Αυτοί οι άνθρωποι θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη», τόνισε, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στο Wolfsburg.

Όπως αναφέρει το Market Watch, τους τελευταίους μήνες και κατά τη διάρκεια των ερευνών, περίπου 50 εργαζόμενοι της VW έχουν παρουσιάσει πληροφορίες σχετικά με το παράνομο λογισμικό, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που θέσπισε η αυτοκινητοβιομηχανία προκειμένου να διευκολύνει την έρευνα.