Διπλασιασμό των λειτουργικών κερδών της αναμένει η RWE για το 2015. Ας σημειωθεί ότι ο γερμανικός κολοσσός των ΑΠΕ το 2014 είχε ανακοινώσει κέρδη 186 εκατ. ευρώ

Διπλασιασμό των λειτουργικών κερδών της αναμένει η RWE για το 2015. Ας σημειωθεί ότι ο γερμανικός κολοσσός των ΑΠΕ το 2014 είχε ανακοινώσει κέρδη 186 εκατ. ευρώ.

Για να επιτύχει αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της εταιρείας, η RWE αποφάσισε να επενδύσει περισσότερο σε φωτοβολταϊκά πρότζεκτ, να εισέλθει σε νέες αγορές και να προχωρήσει ακόμα και σε εξαγορές νέων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της που αφορούν τις ΑΠΕ σε απάντηση της απομάκρυνσης της Γερμανίας από τον χώρο της πυρηνικής ενέργειας, αλλά και με δεδομένη τη νέα κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της ενέργειας, με τις συνεχείς πιέσεις στον χώρο του πετρελαίου.

Παράλληλα, η RWE ανακοίνωσε ότι θα συγκεντρώσει τις επιχειρήσεις της στους τομείς των ΑΠΕ και της ηλεκτρικής ενέργειας και τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης κάτω από μία νέα εταιρεία.