Σκουρλέτης: Ενιαίο Πρόβλημα και οι Ανεξόφλητες Οφειλές και η Ανάγκη Μείωσης των Τιμολογίων της ΔΕΗ

Σκουρλέτης: Ενιαίο Πρόβλημα και οι Ανεξόφλητες Οφειλές και η Ανάγκη Μείωσης των Τιμολογίων της ΔΕΗ
energia.gr
Τετ, 9 Μαρτίου 2016 - 17:56
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της μείωσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μείωσης των τιμών του πετρελαίου απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της μείωσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μείωσης των τιμών του πετρελαίου απάντησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8» σε συνέντευξή του στην Κάτια Μακρή, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου ότι «το πρόβλημα αυτό είναι ενιαίο και έχει δύο πλευρές. Από τη μία υπάρχει αυτή η ανάγκη που λέτε, της μείωσης των τιμών, στο οποίο βοηθάει αντικειμενικά η μείωση των τιμών του φυσικού αερίου και του πετρελαίου, και, από την άλλη βέβαια υπάρχουν τα ανεξόφλητα ως προς τη ΔΕΗ. Νομίζω ότι πρέπει να απαντηθούν και τα δύο μαζί. Μια πιο ευέλικτη και πιο αποτελεσματική πολιτική για τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς τη ΔΕΗ και από την άλλη η ανάγκη να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες μέσα στο 2016 να έχουμε μία μείωση στα τιμολόγια».