Σαουδική Αραβία: Θα Μειώσουμε την Παραγωγή Πετρελαίου Αν το Ιράν Συμφωνήσει σε «Πάγωμα»

Σαουδική Αραβία: Θα Μειώσουμε την Παραγωγή Πετρελαίου Αν το Ιράν Συμφωνήσει σε «Πάγωμα»
energia.gr
Παρ, 23 Σεπτεμβρίου 2016 - 16:25
Πρόθυμη να περιορίσει την παραγωγή πετρελαίου, εάν το Ιράν συμφωνήσει να προβεί από την πλευρά του, σε «πάγωμα» της παραγωγής του, εμφανίζεται η Σαουδική Αραβία, εν όψει της συνάντησης των πετρελαιοπαραγωγών χωρών, την επόμενη εβδομάδα, στην Αλγερία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters

Πρόθυμη να περιορίσει την παραγωγή πετρελαίου, εάν το Ιράν συμφωνήσει να προβεί από την πλευρά του, σε «πάγωμα» της παραγωγής του, εμφανίζεται η Σαουδική Αραβία, εν όψει της συνάντησης των πετρελαιοπαραγωγών χωρών, την επόμενη εβδομάδα, στην Αλγερία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η προσφορά, η οποία και δεν έχει γίνει αποδεκτή ή απορριφθεί από την Τεχεράνη, έγινε αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι πηγές στο Reuters.

Η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να μειώσει την παραγωγή στα επίπεδα που είχε διαμορφωθεί νωρίτερα φέτος, σε αντάλλαγμα με το «πάγωμα" της παραγωγής από το Ιράν στα τρέχοντα επίπεδα, ήτοι στα 3,6 εκατ. βαρέλια/ημέρα, όπως είπαν οι πηγές, χωρίς συγκεκριμένη αναφορά για το πόσο θα μειωθεί η παραγωγή.