Η Siemens Gamesa πραγματοποιεί ‘άνοιγμα’ στον τομέα της αιολικής ενέργειας του Πακιστάν με την πρώτη παραγγελία να παραδίδεται στο αιολικό πάρκο Zephyr Power του Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Η εταιρεία θα εγκαταστήσει δύο ανεμογεννήτριες G114-2.0, δυναμικότητας 25 MW η κάθε μία για το έργο που βρίσκεται στο Gharo, στην επαρχία Thatta του Πακιστάν.

Η Siemens Gamesa πραγματοποιεί ‘άνοιγμα’ στον τομέα της αιολικής ενέργειας του Πακιστάν με την πρώτη παραγγελία να παραδίδεται στο αιολικό πάρκο Zephyr Power του Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Η εταιρεία θα εγκαταστήσει δύο ανεμογεννήτριες G114-2.0, δυναμικότητας 25 MW η κάθε μία για το έργο που βρίσκεται στο Gharo, στην επαρχία Thatta του Πακιστάν.

Η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο αιολικό πάρκο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2017, ενώ το έργο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον Αύγουστο του 2018.

Η Siemens Gamesa θα παράσχει επίσης περιβαλλοντικά kits σχεδιασμένα για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης σε περιοχές με αυξημένη σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες.

Εκτός από την αρχική αυτή παράδοση στο Πακιστάν, το ασιατικό αποτύπωμα της Siemens Gamesa επεκτείνεται και στην Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, τη Σρι Λάνκα, την Κίνα και την Ινδία, με εγκαταστάσεις περισσότερων από 10 GW στις αγορές αυτές.