To allazorevma.gr περιλαμβάνει ήδη στον αλγόριθμο σύγκρισης του το νέο τιμολόγιο του Ηρωνα για οικιακούς καταναλωτές με ενιαία χρέωση 0,0659 ευρώ την κιλοβατώρα (ημέρα και νύχτα) και μηνιαίο πάγιο 4,50€ ανεξαρτήτως είδους τιμολογίου ή είδους παροχής. Το τιμολόγιο αυτό είναι καινοτομικό στην ελληνική αγορά γιατί:

To allazorevma.gr περιλαμβάνει ήδη στον αλγόριθμο σύγκρισης του το νέο τιμολόγιο του Ηρωνα για οικιακούς καταναλωτές  με ενιαία χρέωση 0,0659 ευρώ την κιλοβατώρα (ημέρα και νύχτα) και μηνιαίο πάγιο 4,50€ ανεξαρτήτως είδους τιμολογίου ή είδους παροχής.  Το τιμολόγιο αυτό είναι καινοτομικό στην ελληνική αγορά γιατί:

-Προσφέρει την χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας που έχει προσφερθεί ποτέ και μάλιστα χωρίς την προϋπόθεση της έγκαιρης πληρωμής.
-Από την άλλη μεριά προσφέρει το υψηλότερο πάγιο που έχει προσφερθεί ποτέ στην χρέωση ενέργειας (ανταγωνιστική). Οι περισσότεροι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν μηδενικό πάγιο και η ΔΕΗ χρεώνει (στην χειρότερη περίπτωση) 20,4 ευρώ τον χρόνο. Πολύ χαμηλότερο από το πάγιο του νέου τιμολογίου του Ηρωνα που φθάνει τα 54 ευρώ τον χρόνο.
-Προσοχή επίσης στο γεγονός ότι υπάρχει υποχρεωτική παραμονή 2 ετών με ποινή αποχώρησης την εξόφληση μέχρι το τέλος των 2 ετών του συνόλου της χρέωσης παγίου.

Αποτέλεσμα της καινοτομικής αυτής προσφοράς είναι ότι για να αποφασίσει ο καταναλωτής αν τον συμφέρει,  έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον αλγόριθμο του allazorevma.gr. Είναι ήδη στην διάθεσή σας!

(allazorevma.gr)