Η Βαγδάτη Αναλαμβάνει τον Έλεγχο του Μεθοριακού Περάσματος Μεταξύ των Κουρδικών Εδαφών και της Συρίας

Η Βαγδάτη Αναλαμβάνει τον Έλεγχο του Μεθοριακού Περάσματος Μεταξύ των Κουρδικών Εδαφών και της Συρίας
energia.gr
Τρι, 31 Οκτωβρίου 2017 - 12:13
Στρατιωτική αντιπροσωπεία του Ιράκ προετοιμάζεται για να αναλάβει τον έλεγχο της κουρδικής μεθοριακής περιοχής με τη Συρία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ιρακινού στρατού. Η αντιπροσωπεία, της οποίας ηγείται ο αρχηγός του ιρακινού επιτελείου στρατού, ο υπολοχαγός Οτμάν αλ-Γκάνμι, επισκέπτεται το Φις-Χαμπούρ, στο βορειοδυτικό Ιράκ

Στρατιωτική αντιπροσωπεία του Ιράκ προετοιμάζεται για να αναλάβει τον έλεγχο της κουρδικής μεθοριακής περιοχής με τη Συρία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ιρακινού στρατού.

Η αντιπροσωπεία, της οποίας ηγείται ο αρχηγός του ιρακινού επιτελείου στρατού, ο υπολοχαγός Οτμάν αλ-Γκάνμι, επισκέπτεται το Φις-Χαμπούρ, στο βορειοδυτικό Ιράκ, αναφέρει ανακοίνωση της Κοινής Επιχειρησιακής Διοίκησης των ιρακινών δυνάμεων στη Βαγδάτη.

Η επίσκεψη έχει στόχο "τον έλεγχο του διεθνούς συνόρου", σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα δύο ιρακινά περάσματα σε Τουρκία και Συρία --το Ιμπραχήμ αλ-Χαλίλ και το Φις-Χαμπούρ αντίστοιχα.

Ιρακινοί αξιωματούχοι δήλωσαν νωρίτερα στο Reuters ότι ιρακινοί τελωνειακοί αξιωματούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο του κυριότερου χερσαίου περάσματος, του Ιμπραχήμ αλ-Χαλίλ, με την Τουρκία.