Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.), πρόκειται να προβεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην επιλογή Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ωκεανογραφίας (CPV: 71351920-2 Υπηρεσίες Ωκεανογραφίας και Υδρολογίας). Το χρονικό διάστημα της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.), πρόκειται να προβεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην επιλογή Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ωκεανογραφίας (CPV: 71351920-2 Υπηρεσίες Ωκεανογραφίας και Υδρολογίας). Το χρονικό διάστημα της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της υπό ανάθεση σύμβασης, ο Ανάδοχος θα παρέχει στην Αναθέτουσα Αρχή τις ακόλουθες εξειδικευμένες υπηρεσίες:

1.1. Υποστήριξη στη διαπραγμάτευση, κατάρτιση και παρακολούθηση των συμβατικών όρων που σχετίζονται με την περιβαλλοντική προστασία και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, σε συμβάσεις για την αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

1.2. Παρακολούθηση της ορθής εφαρμογής των όρων των ήδη υπογεγραμμένων συμβάσεων από το Δημόσιο ή για λογαριασμό αυτού με τρίτους, σχετικά με την περιβαλλοντική προστασία και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

1.3. Αξιολόγηση και παρακολούθηση περιβαλλοντικών μελετών σχετικά με την περιβαλλοντική προστασία και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

1.4. Έρευνα και παρακολούθηση των βέλτιστων πρακτικών σχετικά με την περιβαλλοντική προστασία και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στον τομέα των υδρογονανθράκων, στην Ελλάδα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη διεθνή ενεργειακή βιομηχανία.
1.5. Υποστήριξη του στρατηγικού σχεδιασμού της Αναθέτουσας Αρχής σχετικά με την περιβαλλοντική προστασία και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο Ανάδοχος πρέπει να έχει τίτλο σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και σχετική προϋπηρεσία, στο επιστημονικό αντικείμενο της ωκεανογραφίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η κείμενη νομοθεσία σχετικά με την επιστήμη της ωκεανογραφίας. Ο τίτλος σπουδών δύναται να προέρχεται από Πανεπιστήμιο της ημεδαπής ή να είναι ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής, αναγνωρισμένος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στην έδρα της ΕΔΕΥ Α.Ε. (Δημητρίου Μάργαρη 18 Αθήνα 115 25), μέχρι τις 02.04.2018 ημέρα και ώρα 12 μ.μ. (καταληκτική ημερομηνία). Η κατάθεση θεωρείται έγκυρη μόνο κατόπιν λήψης αριθμού πρωτοκόλλου από το Πρωτόκολλο της Εταιρείας.

Αναλυτικά η σχετική προκήρυξη εδώ