Νέο Προϊόν Ενέργειας και Νέο Κατάστημα στην Αθήνα Ανακοίνωσε η ΖeniΘ στα Εγκαίνια του Περιπτέρου της στη ΔΕΘ

Νέο Προϊόν Ενέργειας και Νέο Κατάστημα στην Αθήνα  Ανακοίνωσε η ΖeniΘ στα Εγκαίνια του Περιπτέρου της στη ΔΕΘ
energia.gr
Τρι, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:42

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προέβη η ΖeniΘ, ο 1ος ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα, κατά τα πρώτα εγκαίνια του περιπτέρου της υπό τη νέα της επωνυμία, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ

Οι ανακοινώσεις αφορούν το νέο προϊόν POWER HOME STUDENT που απευθύνεται σε φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, το άνοιγμα καταστήματος και γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα, αλλά και τη διαδραστική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η ΖeniΘ φιλοξενεί στο περίπτερό της, προκειμένου να δώσει ενέργεια σε κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΖeniΘ και εκπρόσωπος της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ, κ. Federico Regola.