ZeniΘ: Black Friday με Τρεις Μήνες Δωρεάν Ηλεκτρικό Ρεύμα και Επιπλέον Έκπτωση 10% στη Χρέωση Ενέργειας

ZeniΘ: Black Friday με Τρεις Μήνες Δωρεάν Ηλεκτρικό Ρεύμα και Επιπλέον Έκπτωση 10% στη Χρέωση Ενέργειας
energia.gr
Πεμ, 22 Νοεμβρίου 2018 - 17:06

Τρεις μήνες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και επιπλέον έκπτωση 10% στη χρέωση ενέργειας προσφέρει η ZeniΘ στους νέους πελάτες, με την ευκαιρία της φετινής Black Friday, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, η προσφορά αφορά το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας της ZeniΘ, Power Home MAX και ισχύει για τις νέες αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νέο Pop-Up store της ZeniΘ, στο Golden Hall ή στο zenith.gr, αύριο, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Διευκρινίζει ότι η ομάδα της ZeniΘ θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους, από τις 10:00 έως τις 21:00, ενώ, όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Pop-Up store της ZeniΘ στο ισόγειο του Golden Hall, συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν και πλούσια δώρα σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, δωροεπιταγές από την Attica και από τη Lego.

"Η ZeniΘ δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στη Black Friday με μια μοναδική προσφορά που θα βοηθήσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όλοι οι νέοι πελάτες που θα επισκεφθούν την Παρασκευή το zenith.gr μπορούν να απολαύσουν το προϊόν ZeniΘ Power Home MAX, το πιο ανταγωνιστικό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με επιπλέον 3 μήνες δωρεάν ρεύμα" αναφέρει, σε δήλωσή του, ο Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της ZeniΘ

Η εταιρία ενημερώνει επίσης, ότι με τη μοναδική προσφορά Black Friday, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το POWER HOME MAX, με δωρεάν πάγιο και κατανάλωση τον πρώτο, τον δωδέκατο και τον δέκατο όγδοο μήνα, από την ενεργοποίηση της παροχής, ενώ τους υπόλοιπους μήνες κερδίζουν από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις και επιπλέον σταθερή έκπτωση -10% στη χρέωση ενέργειας.

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, υπογραμμίζει, ακόμα, ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, ότι είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα, σε αριθμό συνδέσεων, και η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

"Από το 2000 δραστηριοποιείται ( σ.σ. η ZeniΘ) με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα της ZeniΘ (www.zenith.gr), οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει επτά καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.