ZeniΘ: Χορηγός της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Ολους»

ZeniΘ: Χορηγός της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Ολους»
energia.gr
Τρι, 27 Νοεμβρίου 2018 - 14:32

Η ZeniΘ ήταν ο χορηγός μιας λαμπερής χριστουγεννιάτικης βραδιάς στο Golden Hall, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, που ήταν αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ZeniΘ κ.Federico Regola, οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ερμήνευσαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του τραγούδησε με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να προσφερθούν 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη. Τη βραδιά παρουσίασαν ο Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι εκατοντάδες οικογένειες που πλημμύρισαν το χώρο προσέφεραν 1 ευρώ στηρίζοντας το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» και το έργο του Καθηγητή Αυξέντιου Καλαγκού, ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τo Gοlden Hall φιλοξενεί το πρώτο φυσικό ενεργειακό pop-up store της ZeniΘ, όπου η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας εξυπηρετεί τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, προσφέροντας τα καινοτόμα προϊόντα της τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το προϊόν ενέργειας που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές προσφορές σε προϊόντα ρεύματος και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.