Από την Τετάτρη 13 έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, η Volton θα βρίσκεται στην έκθεση Πελοπόννησος Expo που θα διεξαχθεί στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Με κύριο στόχο την προβολή της καινοτομίας, της παραγωγικότητας και φυσικά των δράσεων των επιχειρήσεων, τα εμπορικά επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για την έκθεση που καθιερώνεται ως έκθεση σταθμός τόσο για την Πελοπόννησο όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Volton έχοντας έντονη παρουσία στα επιχειρηματικά δρώμενα της περιοχής, όχι μόνο θα βρίσκεται με το δικό της περίπτερο στην έκθεση αλλά και θα προσφέρει αποκλειστικά στους επισκέπτες της έκθεσης την ευκαιρία να εξασφαλίσουν έκπτωση 30€ στον πρώτο λογαριασμό τους εφόσον εκκινήσουν τη διαδικασία αλλαγής παρόχου από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα παρευρίσκεται στην Πελοπόννησος Expo.

Επιπρόσθετα, όλοι οι επισκέπτες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία αλλαγής παρόχου, θα μπουν αυτόματα στη κλήρωση για μία δωροεπιταγή αξίας 300€ για την εταιρεία Αρκαδική Έπιπλα Κουζίνας!

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Την Πέμπτη, οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο περίπτερο της Volton, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.