Από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργούν πιλοτικά και απογευματινές ώρες, τρία καταστήματα της ΔΕΗ, στα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να κλείνουν και ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους. Πιο συγκεκριμένα το πιλοτικό πρόγραμμα εφαρμόζεται στα καταστήματα Αριστείδου και Ομονοίας στην Αθήνα και Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη στις ώρες 12:00 έως 20:00.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που έκανε την σχετική ανακοίνωση «χαιρετίζει και στηρίζει την απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ για την πιλοτική εφαρμογή απογευματινού ωραρίου σε τρία καταστήματα της επιχείρησης». Τονίζει ακόμη ότι «οι εργαζόμενοι στον όμιλο (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) και ΑΔΜΗΕ γνωρίζουν το καθήκον τους και βάζουν πάντα σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και αυτό αποδεικνύει και η απόφαση των συναδέλφων της γενικής δεύθυνσης Εμπορίας που συστρατεύονται οικειοθελώς στη νέα προσπάθεια».

Παράλληλα από σήμερα η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επισκέπτονται τα τρία προαναφερόμενα καταστήματα και κατόπιν ραντεβού. Για να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους και στις επιθυμητές ώρες θα μπορούν να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο 11770 ή τα απευθείας τηλέφωνα των συγκεκριμένων σημείων πώλησης.