Περιφέρεια Αττικής: Εξοπλισμός Συλλογής Βιοαποβλήτων και Κάδων Ανακύκλωσης στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής

Περιφέρεια Αττικής: Εξοπλισμός Συλλογής Βιοαποβλήτων και Κάδων Ανακύκλωσης στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής
energia.gr
Τετ, 24 Ιουνίου 2020 - 12:14

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφθηκε τους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής  προκειμένου να παραδώσει απορριμματοφόρα, εξοπλισμό για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καθώς και κάδους εσωτερικού χώρου ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Στο Δήμο Σαρωνικού ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη, παρέδωσε στον Δήμαρχο Π. Φιλίππου ένα απορριμματοφόρο συλλογής καφέ κάδων, 110 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και 80 κάδους εσωτερικού χώρου συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Στην παραλαβή του εξοπλισμού παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Ράπτη, οι αντιδήμαρχοι Χ. Γαλάνης, Β. Μπούτσης, Χ. Γκίνης, Ευγ. Ζεκάκος  και υπηρεσιακά στελέχη. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υλικού, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού και τον Δήμαρχο του Π. Φιλίππου, ο οποίος, όπως τόνισε, διαθέτει μια σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία ετών.

 

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Αττικής μετέβη στο σταθμό μεταφόρτωσης στην Κερατέα προκειμένου να παραδώσει εξοπλισμό βιοαποβλήτων στον Δήμαρχο Δ. Λουκά. Συγκεκριμένα παρέδωσε ένα ειδικό απορριμματοφόρο και 110 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και 80 εσωτερικούς κάδους ανακύκλωσης.

Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Αδάμης, οι αντιδήμαρχοι Θ. Μακροδημήτρης, Δ. Πάλη, Ε. Κανελλοπούλου  καθώς και οι επικεφαλής παρατάξεων Κ. Λεβαντής, Σ. Κρητικός και ο Δ.Σ.  Γ. Σχίζας.