Περιφέρεια Αττικής: Ένα Απορριμματοφόρο και Εξοπλισμός Συλλογής Βιοαποβλήτων στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Περιφέρεια Αττικής: Ένα Απορριμματοφόρο και Εξοπλισμός Συλλογής Βιοαποβλήτων στο Δήμο Μεταμόρφωσης
energia.gr
Πεμ, 2 Ιουλίου 2020 - 12:35

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 που αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής, ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Μεταμόρφωσης για να παραδώσει στον Δήμαρχο Σ. Σαραούδα ένα απορριμματοφόρο και εξοπλισμό για τη συλλογή βιοαποβλήτων.  Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος

και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννηπαρέδωσε στον Δήμαρχο Κ. Σαραούδα ένα απορριμματοφόρο συλλογής καφέ κάδων, και 80 καφέ κάδους. Στην παραλαβή του εξοπλισμού παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ν. Ζυγούνας και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υλικού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Δήμαρχό του Σ. Σαραούδα, ο οποίος, όπως τόνισε, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον και την ανακύκλωση.