ΕΛΕΤΑΕΝ: Δείτε το Υλικό του Webinar για τα Θαλάσσια Αιολικά - Απαντήστε σε 5 Ερωτήσεις

ΕΛΕΤΑΕΝ: Δείτε το Υλικό του Webinar για τα Θαλάσσια Αιολικά - Απαντήστε σε 5 Ερωτήσεις
energia.gr
Τρι, 13 Οκτωβρίου 2020 - 15:45

Διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΤΑΕΝ είναι, πλέον, το υλικό του webinar με τίτλο ''Necessary legislative adjustments to promote offshore wind energy in Greece'', που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7.10.2020 στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy, ενώ η Ένωση καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε έρευνα απαντώντας σε πέντε βασικές ερωτήσεις για το σχεδιασμό ενός κανονιστικού πλαισίου για την ανάπτυξη της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα

Στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις των ομιλητών και  φωτογραφίες. Videos από το webinar θα αναρτηθούν εντός των επόμενων ημερών.

Απαντήστε σε 5 βασικές ερωτήσεις

Όπως ανακοινώθηκε και κατά τη διάρκεια του webinar, η ΕΛΕΤΑΕΝ προσδοκά να λάβει, από τα μέλη της και κάθε ενδιαφερόμενο, απαντήσεις σε πέντε ερωτήσεις που είναι βασικές για το σχεδιασμό ενός κανονιστικού πλαισίου για την ανάπτυξη της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Δείτε τις ερωτήσεις ΕΔΩ

Οι απαντήσεις μπορεί να υποβληθούν έως την 2 Νοεμβρίου 2020 με ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]Παρακαλούμε στο μήνυμά σας σημειώστε ως θέμα: «Για το θεσμικό πλαίσιο θαλάσσιων αιολικών πάρκων στην Ελλάδα»