Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα από τη Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Αλεξάνδρα Σδούκου η έκθεση «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας 

και την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Η κ. Σδούκου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί εκτενώς στα οφέλη της Ενεργειακής Εξοικονόμησης και για τη δυνατότητα στους πολίτες να ταξιδεψουν σε ένα μέλλον με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα.

Η δράση προβολής «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» είναι η πρώτη διοργάνωση του Επιμελητηρίου η οποία μέσα από οργανωμένα πενθήμερα events, επιδιώκει να φέρει σε άμεση επαφή καταναλωτές της Π.Ε. Λάρισας με τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο καθώς και έμπειρους τεχνικούς.

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα κουφώματα, τη θερμομόνωση, στη θέρμανση την ψύξη και τη σκίαση, το ζεστό νερό χρήσης με ΑΠΕ, την ενεργειακή αυτονομία, τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, το smart home και τις υπηρεσίες που αφορούν στις πολυκατοικίες.