Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WAM, ο υπουργός πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohamed Al Hamli δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει δημιουργηθεί κάποια ανησυχία σχετικά με το κατά πόσο η αμερικάνικης κρίση στην αγορά ακινήτων είναι δυνατόν να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WAM , ο υπουργός πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohamed Al Hamli δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει δημιουργηθεί κάποια ανησυχία σχετικά με το κατά πόσο η αμερικάνικης κρίση στην αγορά ακινήτων είναι δυνατόν να επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία.

 

Ο υπουργός δήλωσε ότι το θέμα ενέκυψε τη στιγμή που η ζήτηση αργού πετρελαίου αρχίζει, λόγω εποχής και μειώνεται σταδιακά.

 

Όλοι οι υπουργοί των κρατών μελών του O. P . E . C . αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή στην Βιέννη όπου θα συνεδριάσουν με σκοπό να κρατήσουν την τρέχουσα παραγωγή όπως έχει, κι όλα αυτά σ’ ένα κλίμα έντονου φόβου για μια ενδεχόμενη ύφεση της αμερικάνικής οικονομίας.

 

Ο Mohamed Al Hamli δήλωσε ότι η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία για τον O. P . E . C . να συζητήσει πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις και να καταλήξει σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν με την σειρά τους στις καλύτερες λύσεις.