Η κρατική μονοπωλιακή εταιρεία ηλεκτρισμού της Γαλλίας, Electricite de France (EdF) ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συνεχίζονται οι συνομιλίες με την ισπανική κατασκευαστική εταιρεία Actividades de Construccion y Servicios (ACS) για το ενδεχόμενο πιθανής προσφοράς της γαλλικής εταιρείας στην ισπανική εταιρεία ηλεκτρισμού Iberdrola.

Η κρατική μονοπωλιακή εταιρεία ηλεκτρισμού της Γαλλίας, Electricite de France ( EdF ) ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συνεχίζονται οι συνομιλίες με την ισπανική κατασκευαστική εταιρεία Actividades de Construccion y Servicios ( ACS ) για το ενδεχόμενο πιθανής προσφοράς της γαλλικής εταιρείας στην ισπανική εταιρεία ηλεκτρισμού Iberdrola .

Η, ως, Η επιβεβαίωση των επαφών της EdF με την ACS ήρθε ως απάντηση στην ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή της Ισπανίας, CNMV , ύστερα από αίτημα της τελευταίας να ξεκαθαρίσει η γαλλική εταιρεία τις προθέσεις της. Οι συζητήσεις μεταξύ EdF και ACS γίνονται με σκοπό να αναλύσουν από κοινού της προοπτικές σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Iberdrola