Ο πράσινος ουρανοξύστης NV TOWER άνοιξε και επίσημα τις πύλες του στο κέντρο της Σόφιας. Σχεδιασμένο να δημιουργεί ένα αρμονικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον εργασίας που πληροί τα πιο σύγχρονα πρότυπα αειφορίας, το κτίριο ενσωματώνει υπερσύγχρονες τεχνολογίες: την εντυπωσιακή λύση πρόσοψης της ΕΤΕΜ Ε99 και τη λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV.

Η επιλογή του συστήματος Ε99 δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη αποτελεί μέρος της πολύπλοκης γεωμετρίας ενός από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης, το Capital Fort.

Το σύστημα Ε99 της ETEM είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει ο μελετητής, όπως είναι η αντίσταση στις έντονες σεισμικές δραστηριότητες της περιοχής, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη χρήση ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.

εtem-συμμετείχε-με-τα-συστήματά-της-nv-tower

Το σύστημα προσφέρει λύση για την κάλυψη εντόνων φορτίων καθιστώντας το ως την κατάλληλη επιλογή για την κατασκευή ουρανοξυστών και κτιρίων με δύσκολες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, στο NV Tower χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά η λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον καθώς συμβάλλει στην ανανέωση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Ο φουτουριστικός ουρανοξύστης της Σόφιας, πρόκειται να πιστοποιηθεί με LEED σε επίπεδο Gold – καθώς καλύπτει τα πρότυπα πράσινων και βιώσιμων κτιρίων.